Supplementen werken die nu echt?

By 2 november 2017Huid

Het ene supplement is het andere niet!

Voor een mooie, gezonde, stralende huid is meer nodig dan alleen verzorging van buitenaf. Aan het begin van ieder seizoen is het goed om het lichaam van binnenuit te reinigen. Zeker na de winter, wanneer we veel stevige kost hebben gegeten en vaak minder hebben bewogen. Bij de stofwisseling komen veel schadelijke stoffen vrij en dat leidt nogal eens tot een vale, doffe huid. Een teveel aan afvalstoffen kan ook de oorzaak zijn van vermoeidheid, hoofdpijn, gebrek aan concentratie en energie.

Maar al te vaak eten we niet volgens de Schijf van Vijf. Daar is onze intensieve manier van leven met overvolle agenda’s mede schuldig aan. Ook een goed ontbijt is er bij menigeen niet bij, daar gunnen we ons de tijd niet voor. Toch is dat belangrijk om onze motor na de nachtrust op gang te brengen. Voldoende groenten en fruit eten we ook al niet meer; het vlees dat we eten bevat hormonen en de vis te veel kwik. Daarbij komt dat ons voedsel te weinig essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, omdat de grond is uitgeput en de lucht vervuild is.
Een voedingssupplement is dan tegenwoordig ook geen overbodige luxe.
Het verschil:
Waarin verschillen nu de voedingssupplementen van Cenzaa en Beauty Supps met die van andere merken. Om te beginnen zijn de werkzame stoffen gestanddariseerd en bio identiek. Dat willen zeggen dat de hoeveelheid vitamines, mineralen en kruiden altijd dezelfde is, en heel belangrijk, ook altijd dezelfde hoge kwaliteit heeft. Wij gebruiken bijvoorbeeld vitamine C die afkomstig is van de acerolakers, omdat die van alle bronnen het hoogste vitamine C gehalte bevat. Nu kan een oogst wel eens wat minder uitvallen, maar dan zorgen wij dat het vitamine C gehalte in het supplement toch altijd 500 mg. is.


Verder kiezen wij voor de door het lichaam best opneembare vormen van de ingrediënten. Op die manier kan uw lichaam er ook echt van profiteren. Wanneer een supplement met vitamine E ook vitamine C bevat wordt de vitamine E zelfs “gerecycled”.
Wij zijn ook een van de weinigen die kruiden aan onze voedingssupplementen toevoegen. Die zorgen naast een geneeskrachtige, voor een synergetische werking. Ze versterken dus de werkzaamheid van de andere ingrediënten.

Leave a Reply

test