Nimue huidverzorgende behandelingen

Nimue laat uw huid weer stralen! Onderstaande behandelingen bevatten lichte peelings die huid vernieuwend werken en verzorgend.

 

Nimue core 45 min.
Verzorgende behandeling met intensieve reiniging door middel van de enzymatische peeling en de bio-active peeling, korte massage tijdens de inwerktijd van de peeling. epileren, onzuiverheden verwijderen en dag verzorging.
(Ideaal voor een korte oppepper van de huid)

Prijs: € 44,-

 

Nimue support 60 min.
Verzorgende behandeling met intensieve reiniging door middel van de enzymatische peeling en de bio-active peeling, korte massage tijdens de inwerktijd van de peeling. epileren, onzuiverheden verwijderen, intensief masker.
(ideaal voor mensen die een intensieve behandeling wensen en een korte massage)

Prijs: € 55,-

 

Nimue Deluxe 75 min. Heerlijke luxe en uitgebreide behandeling waarbij na een intensieve reiniging met enzymatische peeling, het stomen, onzuiverheden verwijderen en de bio-active peeling een massage volgt van de nek en schouders. Afsluitend met het luxe alginate masker op basis van witte thee. Incl. harsen en verven van de wenkbrauwen en evt. bovenlip
(ideaal voor mensen die een intensieve behandeling wensen  met massage en daarbij ook heerlijk willen ont stressen en ontspannen)

Prijs: € 85,-