Onze Merken

Esthetics werkt met twee fantastische merken. Het eerste merk is Nimue. Nimue is zeer gericht op huidverbetering in combinatie met intensieve peelings en formules.  Het andere merk is Cenzaa. Waar wellness en huidverbetering samen gaan. Kies de behandeling die bij u past of verwen uzelf met de unieke Cenzaa of Nimue producten.

Nimue

Nimue Skin Technology. Hét merk  met doelgerichte peelings voor huidverbetering en wetenschappelijk bewezen formules.

De filosofie van Nimue omvat biotechnologie, aromatherapie en homeopathie. Nimue’s dagelijkse huidverbeteringsproducten hebben als basis fruitzuren en retinol.
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn therapeutische producten met farmaceutische voordelen. Dat betekend dat er hoge concentraties aan werkzame stoffen worden gebruikt. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde en optimaal functionerende huid als resultaat heeft.

Nimue is vrij van parfum, parabenen, minerale oliën en lanoline.

Cenzaa

Is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.  Cenzaa geeft u dat heerlijke wellness gevoel, bijzondere geuren, beleving, massage en dit alles in combinatie met huidverbetering. Cenzaa is in samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt en succesvol op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules.

Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, science en nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten zonder mineralie olien en parabenen in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.

Overige merken