Huidverzorgende behandelingen Cenzaa

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geven wij u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geurreis. *Bij alle behandelingen zit epileren of harsen van de wenkbrauwen inbegrepen. Verven of harsen van de kin of bovenlip, is extra bij te boeken bij de behandeling.

Moments

Duur 90 minuten. €73. Even helemaal wegdromen met deze bijzondere Cenzaa behandeling. De heerlijke hoofdhuid en oor massage, drukpunt massage en hawayiaanse onderarm massage laten u ultiem ontspannen. Deze behandeling wordt afgesloten met een heerlijk thee ritueel.

Boek deze behandeling

Impressions

Duur 60 minuten €52. Bij deze ontspannende behandeling van Cenzaa ervaart u de bijzondere drukpuntmassage. Het Cenzaa welkomstritueel en de al om bekende geurreis. De behandeling wordt afgesloten met een thee ritueel.

Cenzaa kennismakings- behandeling VIP

Cenzaa kennismakingsbehandeling VIP: €69. Bent u nog niet bekende met Cenzaa Deze behandeling neemt u mee in de wereld van Cenzaa. U gaat mee op geurreis en u ondergaat onze bijzondere drukpuntmassage.Bij deze behandeling ontvangt u na afloop een luxe box met 7 producten t.w.v € 64,50 van Cenzaa afgestemd op uw huidtype voor maximale huidverbetering.

Boek deze behandeling

Jeugdbehandeling

Speciaal voor jongeren onder de 18 heeft Esthetics een jeugdbehandeling samengesteld om de jonge huid te zuiveren en te verzachten. Na een huidanalyse worden de producten op het huidtype afgestemd. Jongeren met acne komen in aanmerking om deze behandeling vergoed te krijgen via de verzekering. Deze behandeling kost €38.

Boek deze behandeling

For Men

Een heerlijke ontspannen behandeling met het revolutionaire PCN2® system, speciaal afgestemd op de mannenhuid.Boek deze behandeling