Huidverzorgende behandelingen

Wanneer kiest u voor onze huidverzorgingsbehandelingen?
De focus van de huidverzorgingsbehandelingen liggen op het hydrateren, voeden en reinigen van uw huid. Denk hierbij ook aan een heerlijke massage, geurbeleving en ontspanningsrituelen. Wilt u liever een intensievere behandelingen en wilt u aan een specifiek doel werken zoals acne, couperose, pigment of een verslapte huid met lijntjes of rimpels? Dan kiest u voor onze huidverbeterende behandelingen.
Wanneer kiest u voor een huidverbeterende behandeling?
De focus van de huidverbeterende behandelingen ligt op huidvernieuwing. Tijdens deze behandelingen gaan we met intensievere werkstofcomplexen in de dieper gelegen huidlagen werken. Ook werken we met speciale bindweefselmassage technieken om de huid opnieuw aan te zetten tot de aanmaak van collageen. Collageen zorgt er in onze huid voor dat deze mooi stevig blijft. Voor iedere huidwens hebben wij voor u een speciale behandeling samengesteld.
Komt uw voor het eerst in onze salon?
Dan adviseren wij u een intakegesprek bij uw eerste behandeling te boeken.
Dit intakegesprek is kosteloos.
Tijdens dit intakegesprek bekijken we de mogelijkheden die passen bij de wensen en behoeften van uw huid. Daarnaast krijgt u ook een voedingsadvies. Bij Esthetics geloven we in een holistische benadering voor de mooiste resultaten.

Onze merken

 

Esthetics werkt met twee fantastische merken. Het eerste merk is Nimue. Nimue is zeer gericht op huidverbetering in combinatie met intensieve peelings en formules.  Het andere merk is Cenzaa. Waar wellness en huidverbetering samen gaan. Kies de behandeling die bij u past of verwen uzelf met de unieke Cenzaa of Nimue producten

Nimue Skin Technology

Hét merk met doelgerichte peelings voor huidverbetering en wetenschappelijk bewezen formules.
De filosofie van Nimue omvat biotechnologie, aromatherapie en homeopathie. Nimue’s dagelijkse huidverbeteringsproducten hebben als basis fruitzuren en retinol.
Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn therapeutische producten met farmaceutische voordelen. Dat betekend dat er hoge concentraties aan werkzame stoffen worden gebruikt. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde en optimaal functionerende huid als resultaat heeft.
Nimue is vrij van parfum, parabenen, minerale oliën en lanoline

Cenzaa

Is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.  In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt en marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, science en nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten zonder mineralie olien en parabenen in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. Esthetics en Cenzaa geloven dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden door middel van voeding en lifestyle.