dermapen 4Dermapen

Met dit instrument kunnen we een stap verder gaan in huidverbetering!

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

Deze nieuwe techniek werkt zeer nauwkeurig en precies en geeft een beter resultaat ten opzichte van andere microneedling behandelingen zoals rollers.

Werking Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zorgen samen met de werkstoffen die we inneedelen voor een intensieve prikkeling van de huid.

Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine waardoor uw huid zichtbaar gaat verbeteren. De behandeling doet geen pijn maar is wel voelbaar.

Frequentie behandeling

U heeft meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat. De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn.

Net als bij peelings en bindweefselmassage en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 6-8 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden.

Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Indicaties Dermapen

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Huidveroudering
  • Acne-littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove poriën/ grove huidstructuur

Vergoeding Dermapen

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne-littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. De behandeling van littekens kan soms vergoed worden onder littekentherapie. Dit is afhankelijk van uw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met uw zorgverzekeraar.

Geïnteresseerd geraakt?

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling en wilt u graag weten of uw huid hiervoor geschikt is? Maak dan vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.